Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Bellevue Tiel

In het prachtige pand aan de Waal kunt u trouwen met een fantastisch uitzicht over de Waal. Het Pand dateert uit 1842 en is sinds 2012 geheel gerenoveerd, waarin alle authentieke details zijn behouden.

Uw mooiste dag beleven in de meest romantische omgeving. Het jawoord geven in een prachtige historische zaal en daar ook dit vieren met vrienden en familie. Bellevue is een officiële trouwlocatie . Bellevue biedt u deze unieke all-in trouwlocatie. Voor een trouwfeest zonderweerga, geheel ingericht en aangekleed volgens uw wensen. Inderdaad, uw mooiste dag, want helemaal zoals u zich die voorstelt. Wij bieden een totaal pakket aan met full- service en 1 op 1 begeleiding. De persoonlijke benadering en onze adviserende rol zorgen ervoor dat u op de dag van Uw bruiloft volledig kunt genieten van uw gasten, en dat de dag een onwisbare indruk achter laat bij uw gasten. Wij voorzien u in die mogelijkheid! Bellevue maakt meer mogelijk.

Wij bieden u diverse huwelijksarrangement met daarbinnen veel ruimte voor uw eigen inbreng. Kom langs of klik voor meer informatie op 'contact opnemen' Het grote genieten is begonnen, medio april 2012 opende Bellevue haar deuren. Ophemertsedijk 2 4001 PB Tiel 0344 870 013 info@bellevuetiel.nl

 

Auteur: Markus
Bellevue Tiel