Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Kinderdagverblijf Dadou Druten

Prachtig in stijl gebouwd:

de Uitbreiding van kinderdagverblijf Dadou!

Ambtshuisstraat 3 

6651 AS Druten
0487 541463

De beeld- en geluidsinstallatie is gerealiseerd door:

Markus' Muziekhandel

i.s.m.

Sound & Vison.

 

Onderstaande tekst is afkomstig van de website van Dadou:

Begin 2012 is kinderdagverblijf Dadou uitgebreid met een nieuw extra kinderdagverblijf in “Het Koetshuis”.

Aangepast aan de eisen des tijds van een kinderdagverblijf, gecombineerd met de aparte sfeer van de geschiedenis van “Het Ambtshuis” en naaste omgeving. Naast het kinderdagverblijf in "Het Ambtshuis" heeft Dadou nu dus de beschikking over een tweede kinderdagverblijf "Het Koetshuis". Beiden professioneel, kleinschalig en huiselijk.

De groepsgrootte is kleinschalig. De kinderopvang is voor kinderen in de leeftijd van 6 weken tot 4 jaar (verticale groep).

Kinderdagverblijf Dadou onderscheidt zich van de andere kinderdagverblijven in de omgeving juist door dit gevoel en respect voor het monument, de kleinschaligheid en huiselijkheid, te midden van de parkachtige omgeving met veel groen en toch in het centrum van Druten gelegen met ruime parkeergelegenheid.

Er is speciaal door een bekend hoveniersbedrijf veel aandacht besteed aan een optimale kindvriendelijke grote tuin voor het spelende kind in de leeftijd van 0-4 jaar in een beschermende omgeving.
Kinderdagverblijf Dadou gaat voor perfectionisme in kwaliteit en kwantiteit en heeft deskundige mensen in huis, waardoor Dadou extra mogelijkheden biedt op een laagdrempelige manier.

In "De Orangerie" hebben wij ruimte gecreërd om op aanvraag verschillende disciplines en faciliteiten onder één dak te bieden.
Het team van kinderdagverblijf Dadou werkt al een aantal jaren samen als een hecht team met elkaar. Dit geeft continuïteit aan uw kind en u als ouder. Het team bestaat uit 8 medewerksters welke in zowel "het Koetshuis"als "Het Ambtshuis"werkzaam zijn. Dit heeft als voordeel dat elke leidster elk kind kent en bij bijvoorbeeld vrije dagen van de leiding kunnen we dit intern oplossen zodat we geen gebruik hoeven te maken van externe leidsters en/of groepen hoeven samen te voegen.

 

Auteur: Markus
Kinderdagverblijf Dadou Druten
Kinderdagverblijf Dadou Druten Kinderdagverblijf Dadou Druten Kinderdagverblijf Dadou Druten Kinderdagverblijf Dadou Druten
Tags: